Lokalisatie aangepast aan de omgeving

Door 18 november 2014 blogpost One Comment

Lokalisatie aangepast aan de omgevingAlles heeft een reden in de wereld waarin wij leven en niets gebeurt door puur geluk of toeval.

De verschillende elementen die we tegenkomen in de natuur kunnen met elkaar worden geïntegreerd om iets te verbergen of onopgemerkt te laten blijven en in de meeste gevallen om tegen externe agressie worden beschermd.

Ook bij Local Concept gebruiken wij de mechanismen van de natuur om ons milieu te helpen. In dit geval niet om iets te verbergen maar om ons te richten op een omgeving, een markt die nieuw is, of die anders is dan de markt die we kennen. Wij spraken erover hoe wij bij LC onze cliënten helpen nieuwe markten te ontwikkelen en te bereiken door middel van integratie en lokalisatie van hun bedrijven in andere markten of landen, waarin onder andere taalkundige of culturele barrières aanwezig zijn.

What do you think of this post?
  • Awesome (0%)
  • Interesting (0%)
  • Straight (0%)
  • Boring (0%)
  • Dislike (0%)

One Comment

  • Brandie says:

    Cada vez que guardo una imagen luego no se como volver a abrir el archivo, ya que no sé en que carpetas guarda los archivos porque lo hace en manera auttÃm¡oica.

Leave a Reply